Indkøbskurv:0 Enheder DKK 0,00
Hvem er vi

Allerød Børneteaterforening startede i 1973 og fungerer, som den altid har gjort, på frivillig basis.

Bestyrelsen består af 8 almindelige børneforældre som alle er borgere i Allerød kommune.

Vi lægger alle masser af arbejde, tålmodighed, smil, og go´e armkræfter i, når de 9-12 årlige forestillinger skal sættes op, fordelt på det meste af året.

Forestillingerne udvælges nøje af bestyrelsesmedlemmerne og deres børn på den årlige teaterfestival, så børnene i Allerød Kommune kan se de bedste teaterforestillinger.

Der trykkes 3000 program-pjecer, som uddeles på alle byens skoler og daginstitutioner. På denne måde modtager alle ca. 3 - 10 årige børn i kommunen, et program. Dvs børnehaver og 0. - 2. kl. Desuden lægges der et antal programmer på bibliotekerne, tilgængeligt for alle besøgende hér.

I år uddeles programmerne den 23. august 2017.

Erfaringerne år efter år siger, at der er rift om pladserne. Interessen er rigtig stor, og forestillingerne er som regel udsolgt i løbet af en uges tid. Køb derfor jeres billetter med det samme.

Alle børn i Allerød skal ha´ lov at se teater, og vi kæmper derfor for at holde priserne på et niveau, så alle kan være med.

Allerød Kommune bevilger hver år et beløb til driften.